Presentació       Assessorament Immobiliari       Consultoria Empresarial       Consultoria Turística       Contacte 

     

 

Assessorament Immobiliari

En els darrers temps el sector de la construcció i la branca Immobiliària ha sofert sotragades importants, d’aquest fet neix la necessitat de trobar professionals especialitzats i coneixedors del mercat de forma propera.

Baldrick & Munitz, S.L. s’orienta cap aquest sector des de la gestió personal del client, enlloc de disposar d’una sèrie de immobles i oferir-los a la part compradora, captem la necessitat d’aquest i tractem de trobar-li el que necessita. El seguiment i suport és integral des de el moment del primer contacte, visita, negociació de condicions, assessorament bancari, etc . . . fins a l’escriptura i el posterior seguiment postvenda.

Al mateix temps, el serveis realitzats no provoquen increments en els immobles en venda ni es relacionen en cap cas en pràctiques inflacionistes, actuant d'aquesta manera amb justícia i honestedat en un sector que malauradament ha patit abusos de tot tipus en els darrers anys. 

La nostra visió no només engloba el client particular sinó que ens sentim còmodes també amb el tracte amb el món empresarial i inversors, així com amb els serveis destinats al sector públic.

 

Baldrick & Munitz, S.L.  C/ Riera Ginjolers 123 local baix.  Roses 17480  GIRONA  Tel. 626 717 664 ·  692 247 739