Bim consultors

Som una empresa de consultoria, especialitzada en la promoció econòmica, turística i desenvolupament territorial. Realitzem projectes a mida en funció de les necessitats dels nostres clients, que passen moltes vegades per projectes de planificació, suport a les tasques de comercialització, gestió i assessoraments permanents. Treballem tant per l’administració pública com per l’empresa privada, intentant sempre buscar sinergies entre aquestes.

Qui som

El nostre equip

BIM Consultors en essència som les persones que sempre estem disposades a arrencar noves aventures i a estar al costat dels nostres clients.

Marc Grijalvo Pujol

Doctorat en Turisme, Dret i Empresa per la Universitat de Girona. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Planificació i direcció turística, entre d’altres titulacions. A banda dels treballs de consultoria especialitzada en anàlisi, planificació, desenvolupament i promoció econòmica, realitza tasques de docència com a professor titulat a la Universitat de Girona  i la Universitat Oberta de Catalunya.

David Muñoz Aulet

Llicenciat en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Barcelona i Postgrau de Tècniques Quantitatives per als mercats financers. Especialitzat en la l’elaboració de sistemes de promoció i implementació de programaris informàtics i creació de bases de dades així com dels seus tractaments estadístics.  Cal remarcar la creació i programació de nous sistemes de promoció i comercialització i així com les seves tasques en coordinació.

Xavier Abad Riera

Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Especialitzat en estudis de promoció econòmica, assessorament empresarial i desenvolupament territorial. Entre d’altres, és agent immobiliari pel Col.legi d’API,s de Girona. Destaquen també treballs realitzats entorn a anàlisis socioeconòmics, anàlisi promoció de sectors productius, sistemes de comercialitzacions, estudi de localitzacions, mercats potencials i gestió de patrimoni. 

Demelza Greggory Coleman

Llicenciada en Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona. Especialitzada en el sector immobiliari: assessorament, vendes, lloguers i valoracions. A banda col.labora en varis projectes de localitzacions, sector turístic i Fons Next Generation.

Eva Teixidor Frou

Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Turisme Sostenible i Noves Tecnologies a la UOC. Ha treballat en projectes estratègics i de desenvolupament territorial, també en el sector de l’ocupació, en desenvolupament turístic sostenible, així com en projectes de governança i dinamització territorial.

Philippe Verdoodt Carazo

Diplomat en turisme per la UAB, Graduat en Gestió Pública del Turisme  i Postgrau en Intel.ligència Emocional  per la UdG. Compta amb una llarga experiència com a Cap de l’Àrea de Turisme de Llançà. Expert consultor turístic especialitzat en destinacions, turisme actiu i enogastronòmic. Exerceix també com a professor del Grau de Turisme de la UAB. Amant i practicant dels esports Outdoor i coordinador del projecte de les escoletes de Trailrunning del Cap de Creus.

Charo Errando Molina

Diplomada en turisme per la UDG i Postgrau en Direcció de Màrqueting. Màster en Salut i Nutrició. Coach ACC per ICF & Integrative Health Coach. Aporta experiència en el sector turístic, tant en l’àmbit públic, com a tècnica de turisme a l’Ajuntament de Girona, con en l’àmbit privat, comercialitzant productes turístics a La Molina, Hotel Aiguablava, Agència de viatges on line, i és agent comercial pel Col.legi Oficial d’Agents Comercials de Girona.

 

 

Amics

Més enllà de l’equip humà que sempre està present, BIM Consultors treballa amb una xarxa de col·laboradors de primer nivell, especialistes en les seves àrees de coneixement. En aquells projectes que hi poden generar valor afegit, s’hi incorporen aportant tota la seva energia i expertesa. Fruit del treball i la passió compartida, ens agrada pensar que no són col·laboradors, son els millors amics amb qui compartir el camí:

  • Miquel Barceló
  • Jaume Marín
  • Silvia Aulet
  • Dani Herrera
  • Marçal Galí
  • Dani Abad
  • Agroassessors

Breu historia

BIM Consultors va ser fundada l’any 2006 i compta amb més de 15 anys d’experiència, amb múltiples treballs principalment realitzats arreu del territori català i de les illes Balears. Destaca també la voluntat d’internacionalització de l’empresa amb diferents accions realitzades a l’exterior, projectes interregionals i la creació d’una filial al Brasil.

Contacte

Per qualsevol consulta, contacti amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

bimconsultors@bimconsultors.com

+34 626 71 76 64

C/ Riera Ginjolers 123 local 1, 17480 Roses (Girona)