PROA

Accessibilitat turística

PROA

Accessibilitat turística

 

En els darrers anys s’han posat de manifest diferents corrents turístiques que convergeixen en el concepte de turisme per a tothom. En aquestes corrents es posa de manifest la necessitat d’adaptar també el consum turístic a les necessitats d’aquests col·lectius. Per aquest motiu, atenent als valors de l’empresa, BIM Consultors desenvolupa el software PROA, pensat per la categorització i gestió de destinació sota el prisma de l’accessibilitat. Un gran projecte que ha merescut reconeixements i el Premi Emprenedors en la categoria de Producte Turístic 2019.

1er Premi en Innovació Turística en el Premis Emprenedors 2019

Amb el projecte PROA i la creació d’un software de gestió de les destinacions en el marc de l’accessibilitat turística i el Tourism for All, les destinacions turístiques podran posicionar-se a aquests mercats, al mateix temps que adaptar i millorar tota l’oferta del territori. 

LLEGIR NOTICIA

Realitzem projectes a mida en funció de les necessitats dels nostres clients, que passen moltes vegades per projectes de planificació, suport a les tasques de comercialització, gestió i assessoraments permanents.

Treballem tant per l’administració pública com l’empresa privada, intentant sempre buscar sinergies entre aquestes.

Si tens qualsevol dubte, contacte amb nosaltres i ens posarem en contacte amb tú el més aviat possible.

Contacte

Per qualsevol consulta, contacti amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

bimconsultors@bimconsultors.com

+34 626 71 76 64

C/ Riera Ginjolers 123 local 1, 17480 Roses (Girona)