Estudi d’impacte econòmic: El sector del càmping a catalunya

Estudi d’impacte econòmic: El sector del Càmping a Catalunya 

BIM Consultors ha presentat l’estudi  “Càmping a Catalunya: impacte econòmic, dades rellevants i beneficis sostenibles”, un treball d’anàlisi del sector amb uns resultats de gran interès pel sector turístic català. L’estudi es va realitzar per encàrrec de la Federació Catalana de Càmpings, i es va presentar al congrés professional, centrat al sector del càmping català, que se celebra  els dies 25 i 26 d’abril del 2024 al càmping Vilanova Park de Vilanova i la Geltrú. Aquest esdeveniment va reunir diversos representants de la indústria amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent en aquest àmbit i fomentar la xarxa empresarial turística.

El desenvolupament sostenible al sector del càmping català  ha estat el tema central de la jornada, i ha servit de base per als diferents debats que s’han dut a terme on s’ ha analitzat l’impacte econòmic, social i ambiental del sector, abordant qüestions com el canvi climàtic, la sostenibilitat, la digitalització i els reptes i oportunitats futurs del sector tant a Catalunya com a Europa.

Contacte

Per qualsevol consulta, contacti amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

bimconsultors@bimconsultors.com

+34 626 71 76 64

C/ Riera Ginjolers 123 local 1, 17480 Roses (Girona)